Nieuws

Eclectix persbericht

Eclectix BV krijgt Erkenning Signbedrijf

 

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Eclectix BV te Amsterdam van SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Eclectix binnen de branche. Als signbedrijf is Eclectix BV een specialist in reclame en decoratie. Textielbedrukking, gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering: het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie.

 

Getoetst is of Eclectix BV uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.

 

“Voor Eclectix BV betekent aansluiting bij SI’BON deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, zo vertelt de heer Abdoelhafiezkhan eigenaar van Eclectix BV. “We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en bedrijf. De opdrachtgever krijgt dus te allen tijde de service en de zekerheid die zij verwacht”. De heer  Abdoelhafiezkhan is er van overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben.

 

SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Het door SI’BON erkende signbedrijf is een professionele partner voor bedrukking, reclame en decoratie.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *