Nieuws

Variatie in klussen (Holland America Line, FD, Jagermeister , The Food Line-Up)

 De variatie in opdrachten groeit met de week bij Eclectix! Wij leveren niet alleen bedrukte kleding voor een individuele klant, maar ook zeer kwaliteitsvolle bedrijfskleding. Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met een aantal, mooie projecten. Zo hebben wij onze bijdrage geleverd aan het opbouwen van verschillende (kleine) ondernemingen en hebben wij startende merkbouwers kleding voorzien die zij met trots kunnen showen aan de buitenwereld.  

 

De reden waarom men kleding laat bedrukken is vrij divers en dat vertaalt zich in de grote diversiteit van bedrukken. We krijgen steeds meer grote, mooie opdrachten waar we trots op mogen zijn. Rondom Koningsdag hebben wij bedrijfskleding bedrukt voor Bermuda Spirit en Harley’s Bar.

In de weken die volgden was er een leuke afwisseling tussen enerzijds grote opdrachten voor grotere namen zoals Holland America Line, Sharp, Microsoft 365 en Jagermeister en anderzijds opdrachten die je niet elke week krijgt.

Voor het kledingmerk Palladium zijn onder andere bomberjacks bedrukt, voor een triathlon atlete haar wedstrijdpak en voor Het Financieele Dagblad (FD) drie racepakken van top tot teen verzorgd.  Zij hielden hun jaarlijkse FD Gazellen dag. Het thema was dit jaar racen en wilden daarom een passend racepak, inclusief bedrukkingen.

Ben jij een trouwe Volkskrant lezer? Dan heb je vast het artikel gelezen over Vince Hale. Vince timmert hard aan de weg in de mode industrie. Hij heeft een pop-up winkel in de 9 Straatjes en verkoopt daar zijn eigen merk, Reece Maede. Hij liet zijn ideeën door ons een fysiek product worden. Overigens is Vince niet de enige mode ontwerper die bij ons zijn of haar producten wil laten drukken. Wij staan voor het drukken van kwaliteit en dat wordt gewaardeerd door (startende) ontwerpers.

In de categorie niet alledaagse bedrukkingen viel ook een order van The Food Line-Up. Het cateringsbedrijf wilde hun uitstraling een 2019 look geven. Wij hebben daaraan bijgedragen door bretels te bedrukken.

Een selectie van deze opdrachten kun je terugvinden in ons portfolio.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *