Nieuws

Verhuisbericht en op naar 2021

Ondanks dat het een gek en onvoorspelbaar jaar was, hebben we niet stilgezeten bij Eclectix. Er is wat tijd en ruimte ontstaan om na te denken over onze nieuwe plannen voor het jaar 2021. We zijn er ondertussen zelf erg enthousiast over geraakt!

De eerste stap die we gaan zetten is verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze bevindt zich letterlijk op steenworp afstand van onze huidige locatie. Ons nieuwe pand kunnen we efficiënter inrichten. Dit zal uiteindelijk het productieproces en de samenwerking met de klant naar een hoger niveau tillen. Zo draagt deze verhuizing bij aan een frisse start in het jaar 2021.

De keuze voor de verhuizing naar een nieuwe locatie hangt mede samen met het uitbreiden en vernieuwen van het huidige assortiment. Met een nieuw assortiment verbreden wij onze focus. Naast het vertrouwde textiel bedrukken, kunnen wij ook meer sign werkzaamheden uitvoeren, zoals auto- en gevelreclame en reclamedrukwerk. Dit sluit aan bij een van de kernwaardes van Eclectix: de klant volledig ontzorgen. 

Ons volledige assortiment zal men in de komende maanden terug kunnen vinden op een nieuwe website, een ander project dat wij achter de schermen in gang hebben gezet. Wij gaan onder andere de shop in een compleet nieuw jasje steken, zodat het bestelproces voor ons en voor de klant nog soepeler kan verlopen. 

De start van de verhuizing zal plaatsvinden op 16 december. Wij verwachten op 1 januari weer volledig operationeel te zijn. In de tussentijd zijn we wel gewoon bereikbaar en draait onze productie wel door. Voor vragen kun je contact met ons opnemen per mail of kun je ons bellen op: +31 (0)20 358 39 44

Ons nieuwe adres zal zijn: 
Cruquiusweg 54-56
1019 AH
Amsterdam

Het zullen drukke weken voor ons worden met al deze nieuwe ontwikkelingen, maar wij hebben er zin in!