Verzending en levering

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de bezorgtijden en het soort product. In het afrekenscherm vindt u de verzendkosten. Indien u ervoor kiest om uw order op te halen betaalt u alsnog verzendkosten, aangezien wij uw order uit confectie naar ons toe laten versturen.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden de door u bestelde producten altijd blanco binnen Nederland en naar België. De zendingen worden op werkdagen tussen 8:00 uur en 21:00 uur bij u aangeboden. Het is ook mogelijk om bestellingen te verzenden naar een postbus. Indien u een vraag heeft over uw zending, neem dan contact op met onze klantenservice via de live chat.

 

Kan mijn bestelling ook op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden?

Ja, u kunt tijdens de bestelling bij stap 2, leverdatum en adresgegevens, onderaan aangeven dat u een ander afleveradres heeft. Automatisch verschijnt er dan een invulveld voor deze gegevens.Wilt u achteraf nog het afleveradres wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice. Wanneer uw order nog niet verstuurd is kunnen zij het direct voor u aanpassen.

 

Wat zijn de levertijden?

De levertijden verschillen per product. De standaard levertijd voor de meeste producten bedraagd 5 werkdagen, echter zijn er ook veel producten met spoed te bestellen. Op elke productpagina staat de levertijd in werkdagen aangegeven. De levertijd gaat in na ontvangst van de juiste bestanden. Wanneer u een order voor 10.00 uur ‘s ochtends heeft geplaatst inclusief correcte bestanden (volgens de aanleverspecificaties), dan geldt die dag als eerste werkdag.

 

De bezorging van uw pakket heeft vertraging opgelopen

Nadat we uw bestelling geproduceerd hebben overhandigen we het pakket zo snel mogelijk aan een van onze bezorgdiensten. Mocht u vanaf dat moment vragen hebben over uw pakket dan kunt u het beste rechtstreeks contact met de bezorgdienst opnemen. Indien door een fout van de bezorgdienst omdat u niet thuis bent of door extreem weer uw pakket niet op tijd aankomt, dan kunnen wij daar helaas niet de verantwoordelijkheid voor dragen omdat dit iets is wat buiten onze macht ligt (de transporteurs hebben volgens hun voorwaarden het recht om de bestelling binnen 5 werkdagen van de afgesproken datum te leveren). Weet wel dat wij onze bezorgdiensten volgens strenge kwaliteitseisen selecteren en monitoren om te zorgen dat uw pakket vrijwel altijd gewoon op tijd aankomt.