Your Cart

You name it, we press it!

Wij kunnen een totaalpakket bieden met vele mogelijkheden. We werken van design tot eindproduct, voor grote en kleine oplages. Zo kan men voor alle soorten bedrukkingen en sign bij Eclectix terecht!

Over Eclectix

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nou honderd shirts wil laten bedrukken, of één gepersonaliseerde mok. Een dag bij Eclectix is dan ook nooit hetzelfde. Onze klanten zijn stuk voor stuk verschillend, met zeer uiteenlopende wensen. Van beginnende kledinglijn tot gevelreclame, we kunnen het allemaal.

Advies geven is een belangrijk onderdeel van het proces. Voor wie er niet zo veel verstand van heeft, leggen we graag meer uit over de (druk)technieken die wij gebruiken, en de verschillende opties die er zijn. Zo kan de klant altijd een weloverwogen beslissing maken en kom je uiteindelijk tot het beste eindresultaat.
Soms komt er iemand binnen die eigenlijk nog geen idee heeft wat hij of zij wil. Dat vinden wij alleen maar leuk. We kunnen dan op creatief gebied meedenken en ook iets vanaf nul af aan ontwerpen.


Service gerichte printing

Eclectix is sinds 2019 aangesloten bij Si’bon, wat betekent dat wij een gekwalificeerd signbedrijf zijn.

Deze variëteit in ons aanbod maakt het mogelijk om een totaalpakket aan te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld als (beginnend) bedrijf voor al je drukwerk bij Eclectix terecht: van het ontwerpen van je logo tot het bedrukken van dat logo op werkkleding en op je bedrijfsauto.

Ons doel is om duurzaam te produceren. Wij proberen zoveel mogelijk het afval te reduceren en diverse materialen te hergebruiken, zonder dat de kwaliteit van het eindproduct verloren gaat.

Dus voor iedere soort bedrukking geldt;

You name it, we press it!

“ Kiest u voor Eclectix B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.”

Volg ons op social media


Facebook


Instagram


Linkedin

Scan de code