Dus voor iedere soort bedrukking geldt;

You name it, we press it!

wij bieden een totaalpakket, met vele mogelijkheden van design tot eindproduct zodat men voortaan voor alle soorten bedrukkingen en sign bij Eclectix terecht kan!

OVER ECLECTIX

Circa tien jaar geleden werd Eclectix opgericht als eenmanszaak, een uit de hand uitgelopen hobby. In de loop der jaren werd deze ‘hobby’ serieuzer en kwamen er steeds meer facetten aan te pas. Zo is de focus meermaals verlegd en werd er meer aandacht gegeven aan een totaalpakket zoals merchandise en (beginnende) kledinglijnen. Zonder de flexibiliteit, snelheid, eenvoud en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Bestanden herstellen en bruikbaar maken voor alle soorten textiel en sign; onze professionele Studio staat voor u klaar. Vrijwel altijd hebben zij een oplossing. In eerste instantie onbruikbare bestanden kunnen worden hersteld of zelfs worden nagemaakt.

De design afdeling kan helpen met maken en ontwerpen van een logo of design. Kortom, wij bieden een totaalpakket, met vele mogelijkheden van design tot eindproduct zodat men voortaan voor alle soorten bedrukkingen en sign bij Eclectix terecht kan!

Ons doel is om duurzaam te produceren. Wij proberen zoveel mogelijk het afval te reduceren en diverse materialen te hergebruiken, zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Dus voor iedere soort bedrukking geldt;

You name it, we press it!